Sprid rörelseglädje till barn genom dans! Bli ledare för Knatteskutt Dans


Arbetsgivare: SSA-Sweden Sport Academy AB
Arbetsort: Södertälje
Publiceringdatum: 2018-10-29

Har du alltid velat jobba med barn och dans? Hos oss på Knatteskutt kan du få chansen!

Vi söker en ansvarstagande och duktig huvudledare till att leda våra grupper med Knatteskutt Dans. Vi lägger stor vikt att du som ledare är trygg i dig själv och har en stark förmåga att få med dig barnen under passen. För att lyckas som huvudledare ser vi även att du har ett genuint intresse för dans samt kunskap och erfarenhet i att leda barn sedan tidigare.  Visst låter det spännande? Vill du sprida dans & rörelseglädje till deltagarna som är 2-6 år? Ansök om detta extrajobb redan idag!

  Dina arbetsuppgifter som ansvarig huvudledare för Knatteskutt Dans i Södertälje består i huvudsak av att leda Knatteskuttpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida rörelseglädje till barnen.

Passen kommer preliminärt äga rum på onsdagar klockan 17.00-18.30, med start vecka 6 till vecka 14, uppehåll för sportlov.

Som ledare hos oss kommer du ha möjlighet att utveckla dina ledarkunskaper samtidigt som du har ett roligt extrajobb! Som ledare hos oss jobbar du utifrån vårt koncept/färdiga träningsupplägg och inför terminen ska du som ledare delta på Sweden Sport Academy’s roliga workshop som vi erbjuder för alla ledare.

Som huvudledare har du ansvaret för det område du är ledare för, och du ansvarar utöver att leda grupperna i hallen också för nyckel till hallen där passen kommer äga rum i och material som skickas till dig. Sweden Sport Academy startade 2003 med att arrangera sommarläger. Idag har verksamheten växt kraftigt till att innefatta flera olika typer av träningsaktiviteter för barn och ungdomar och årligen medverkar tiotusentals deltagare på våra olika idrottsaktiviteter runt om i hela landet. Terminsaktiviteterna och lägren leds av våra ca 1000 idrottsledare och verksamheten administreras av vårt kontor med 14 heltidsanställda samt våra och regionansvariga.   

Knatteskutt Dans- för barn mellan 2-6 år.
- Låta barnen testa på olika dansstilar genom enkla danssteg och danslekar
- Barnen skall få upp ögonen för dans och inspireras till fortsatt rörelse 
- Inspirera till en händelserik och aktiv fritid 
- Under lekfulla former utveckla barnens motorik och koordination 

Kompetenser

• Barn/ungdom

Arbetslivserfarenhet

Dansare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om anställningsvillkor

Timanställningen sträcker sig över vårterminen 2019.
Terminen pågår från v.6 till v.14. och innehåller 8 tillfällen per grupp.
Uppehåll för sportlov.

ca 1-3 h /vecka under terminen
Victoria Rehn, Arbetsledare, Mobilnummer: 0739855977
victoria.rehn@swedensportacademy.com
Staglabergsgatan 10
SSA-Sweden Sport Academy AB
Staglabergsgatan 10
35234 VÄXJÖ


Escape Room Stockholm