Sjuksköterska natt till akutpsykiatrisk avdelning 1, NSP


Arbetsgivare: Stockholms läns sjukvårdsområde SLSO
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2018-10-26

Vi söker nu en nattsjuksköterska som trivs med och motiveras av ett omväxlande arbete. Vi kan bland annat erbjuda dig förkortad arbetstid och goda utvecklingsmöjligheter.

Avdelning 1 är en akutpsykiatrisk observationsavdelning med 14 vårdplatser. Vi tar emot patienter dygnet runt och vårdar även patienter i väntan på omplacering till annan avdelning/sjukhus. På avdelningen arbetar ett trevligt gäng med läkare, sjuksköterskor, skötare och en kurator. Vi ansvarar även för vård av utomläns- och utomlandspatienter. Verksamhetens mål är att anpassa vårdens resurser och utbud till befolkningens behov genom att regelbundet följa vårdkonsumtion samt utvärdera vårdinnehåll och patientresultat. Vi har nära samarbete med övriga heldygnsvårdavdelningar inom hela SLL och psykiatriska länsakuten.

Vi erbjuder dig:
• Schemalagd arbetstid, heltid motsvarande 32 timmar och 20 minuter per vecka.
• Generöst friskvårdsbidrag.
• Individuell lönesättning.
• Goda utvecklingsmöjligheter.
• Arbetstidsförkortning - efter ett års anställning tillkommer årligen en tidbank på 40 timmar som kan tas ut i ledighet, pengar eller extra pensionsavsättning.

Arbetsuppgifter:
Som sjuksköterska på avdelning 1 har du ett omväxlande arbete där du självständigt genomför samtal och bedömningar av patienters akuta vårdbehov. Du ansvarar, i nära samarbete med skötare, för att dokumentation upprättas.

Du ser fortlöpande efter patienternas omvårdnadsbehov såväl psykiatriskt som somatiskt och medverkar i undersökningar och behandlingar. Du har ett nära samarbete med övriga yrkeskategorier på avdelningen samt med vårdgrannar och andra intressenter som polis, vårdinstanser m.m. I dina arbetsuppgifter förekommer även andra sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterskor.

Du deltar aktivt i avdelningens kvalitets- och utvecklingsarbete.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid, natt. Schema 32h, 20min/vecka.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning i psykiatri men det är inget krav. Tidigare erfarenhet av psykiatriskt arbete är meriterande.

Personliga egenskaper:
Du är stresstålig och kan anpassa dig efter varierande behov. Du kan prioritera ditt arbete på ett bra sätt och har förmåga att strukturera arbetet och hålla dig lugn, även i stressiga situationer. Du bemöter såväl kollegor som patienter på ett empatiskt och respektfullt sätt och har god samarbetsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Information om tjänsten lämnas av:
Enhetschef, Michael Borowski
tel: 08-123 492 38

Fackliga representanter:
Vårdförbundet, Lena Elfström, 08-123 404 92

Övrig information:
Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning. Urval sker löpande.Norra Stockholms psykiatri, NSP, är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde, SLSO. Vi erbjuder specialiserad psykiatrisk öppen- och heldygnsvård för Stockholms läns invånare. Till kliniken hör också en länsövergripande psykiatrisk akutmottagning.

Kliniken är organiserad i sektioner och har ett flertal högspecialiserade enheter med inriktning på områdena; affektiva sjukdomar, ångestsjukdomar, psykossjukdomar, adhd och äldrepsykiatri. Vi finns på S:t Eriksplan, Serafen, Alvik och på S:t Görans sjukhusområde.

Vi är en välbemannad universitetsklinik med goda forsknings- och utbildningsmöjligheter med cirka 900 medarbetare. Hos oss arbetar vi aktivt för en jämn könsfördelning och med mångfalds-, HBTQ- och jämställdhetsfrågor, eftersom vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling. Kliniken är en välkomnande arbetsplats, där vi gärna ser en spridning i både etnisk och kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Läs mer om oss på www.norrastockholmspsykiatri.se

Välkommen med din ansökan!

Arbetslivserfarenhet

Sjuksköterska, grundutbildad: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Individuell

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Michael Borowski, Telefonnummer: 08-123 492 38
Vårdvägen 1
Stockholms läns sjukvårdsområde SLSO
Vårdvägen 1
11281 Stockholm


Escape Room Stockholm